Grafstukken voor natuurbegraafplaats Bergerbos

Met gepaste trots laten wij u graag weten dat wij samenwerken met natuurbegraafplaats Bergerbos, een natuurbegraafplaats gelegen op minder dan 300 meter van ‘De Bloomerie'. Met een dagelijkse aanvoer van verse bloemen kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk samengesteld rouwarrangement. We verzorgen uw grafstukken met liefde en aandacht. We zijn goed op de hoogte van de regels, die voor de natuurbegraafplaats gelden en gebruiken uitsluitend elementen die volledig biologisch afbreekbaar zijn.

 

Voor meer informatie over Bergerbos kunt u terecht op de website www.natuurbegraafplaats.nl/bergerbos, telefonisch zijn zij bereikbaar op 0475-202232.

Bosplanten

 

Wij zijn gevestigd bij kwekerij Knippenberg-Eijkenboom. De kwekerij biedt een gevarieerd aanbod van planten en ander groen en beslaat een oppervlakte van maar liefst 15.000 vierkante meter. Samen met de mensen van Knippenberg-Eijkenboom is er een speciale hoek ingericht met planten, die geschikt zijn om te plaatsen op de natuurbegraafplaats. Zo weet u direct welk groen toegestaan is op de graven. Even bijkomen na een bezoek aan uw dierbare? In de kwekerij is een koffiecorner, waar u terecht kunt voor een (gratis) kopje koffie en/of thee.

Kwekerij Knippenberg-Eijkenboom is gelegen aan de Reutjesweg 49a, ’ t Reutje (Sint-Odiliënberg), tel. 0475-401337. Voor meer informatie bezoek de website www.kwekerijknippenberg-eijkenboom.nl.